Bioform® Vitamin Booster

kr 252,00

* Obligatoriske felt

Tilgjengelighet: På lager

Få sunt og glansfullt hår med 7 urter og 7 vitaminer som virker innenfra. Bioform® Vitamin Booster er et kosttilskudd som tilfører hårsekkene nødvendige næringsstoffer og reduserer hårtap. Urtenes sammensetning fungerer best på kvinner, men også menn kan med fordel bruke dette produktet sammen med Bioform® Prevent Hairloss.

Urteprodukter bør brukes over tid for å oppnå ønsket effekt. Vi tilbyr derfor en flerpakning til en rimeligere pris slik at du kan få prøve produktet over tid.

Skriv gjerne en omtale på nettsiden om din erfaring med produktet.

BRUKSOMRÅDER:
• Kosttilskudd som kan hjelpe deg med et friskere hår og andre hårplager, samt redusere hårtap.
• Slanking medfører ofte hårtap, og Vitamin Hair Booster kan redusere hårtap under slanking.
• Farging av hår medfører ofte tørt og flisete hår, og Vitamin Booster kan gi tykkere og mer fyldig hår etter farging.

VIRKNING:
• Vitamin Booster virker innenfra og ut.
• Riktig hårvekst avhenger av at det er nok næringsstoffer til rådighet.
• Vitamin Booster tilfører kroppen verdifulle vitaminer og næringsstoffer som er uunnværlige for hårets sunnhet, vekst og styrke.
• Gir et hår som er slitt, tynt, fint, dødt og livløst, et kraftigere, fyldigere og et mer glansfylt utseende.

INGREDIENSER:
• Brennesle (Urtica dioica)
• Kjerringrokk (Equisetum arvense)
• Kelp (Ascophyllum nodosum)
• Bukkehorn (Trigonella foenumgroecum)
• Vitamin C (Acerola)
• Havre (Avena sativa)
• Silica kiselsyre pulver
• Alfalfa (Medicago sativa)
• Vitamin B3, B5, B6, B2, biotin, B9.
• Vegetabilsk kapsel (Cellulose)

DOSERING:
• 1 kapsel daglig.

INNHOLD:
• 60 vegetabilske kapsler

PRODUKT NR:
• 2361

Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Det er viktig å ha et balansert kosthold og sunn livsstil.

Omtaler fra kunder

Stor fornøyd!! Review by viki
Har brukt produktet siden 2011 og e så fornøyd! Til og med er neglene så flotte! Håret er helt fantastisk! Har anbefalt dette til alle som plages

Hilsen ei fra Tolvsrød (Sendt inn 01.09.16)
Hjalp på hårtap Review by Ragnhild Kirkebø
Med alderen merket jeg at håret ble tynnere og ønsket sterkt å få gjort noe med det. Prøvde mye forskjellig uten særlig hell. Kom over dette produktet og etter en stund merket jeg tydelig forbedring. Kan absolutt anbefales! (Sendt inn 21.11.13)
Kjempeprodukt Review by Berit
Jeg har prøvd mange hår- og vitaminprodukter. Dette er min favoritt så langt! Anbefales på det varmeste. (Sendt inn 27.09.13)
kan menn bruke Review by kowexa
kan menn bruke dette eller er det bare for kvinner ?
Svar: Menn kan bruke det, men vi har lagt et tilsvarende produkt for menn som heter Prevent Hairloss (som inneholder urter som virker bedre for menn). Søk det opp her i nettbutikken. (Sendt inn 27.09.13)
hjelp Review by Kristine
Er redd for å mer hår på leggene og sånt viss jeg bruker Vitamin Booster :( Er det slik at du får mer hårvekst andre plassa på kroppen enn på hodet?

Svar: Normalt øker ikke hårveksten andre plasser på kroppen. Produktet er solgt i over 3 år uten tilbakemelding på økt hårvekst andre steder på kroppen enn på hodet. Det er på hode de fleste mister hår i mange faser i livet som under og etter svangerskap, ved slanking, i stressede situasjoner i jobb eller familiesituasjon, vitaminmangel osv. Normalt skjer ikke annen hårvekst enn på hodet og er derfor trykt å spise. (Sendt inn 27.09.13)
Lurer litt Review by Martine
Hei! Jeg vurderer å prøve produktet for jeg har tynt og slitt hår, men vil ikke klippe det, for jeg sparer. Så jeg bare lurer på om håret også blir lenger?
-Hadde virkelig satt pris på svar så fort som mulig.. Takk!

Svar:
Vitamin Hair Booster tilfører vitaminer til hårsekkene. Håret trenger vitaminer og mineraler for vekst, og Vitamin Hair Booster hjelper til med dette. Jeg vil si at håret blir tykkere og sterkere, og indirekte over tid også lengre siden du kan vente legre med å klippe flisete tupper. Dersom håret er flisete, anbefales å klippe ytterste del av håret. (Sendt inn 27.09.13)
Vitamin Booster... Review by Reidun
Veldig bra produkt, kan anbefales ! (Sendt inn 27.09.13)
Slitt hår Review by Sandra
Fikk forespørsel om jeg kunne skrive en tilbakemelding på produktet, og det velger jeg å gjøre fordi det virker på meg. Da jeg slanket meg i vår ble håret veldig slitt, og jeg brukte da Vitamin booster , det angrer jeg ikke på, for håret er blitt tykkere og ikke så slitt lengre. Anbefales. (Sendt inn 27.09.13)
Problem etter farging Review by Trine
Hei. Jeg farger håret ganske ofte og merket tidligere at håret mitt fort ble ekstra slitt og veldig tørt. Jeg har testet Vitamin Hair Booster nå i snart tre måneder og føler selv ganske stor forbedring. Jeg er veldig fornøyd så langt.. (Sendt inn 27.09.13)
Mindre hårtap Review by Merete Hansen
Er kjempeglad for at jeg nesten ikke mister hår lengre. Litt når jeg grer bare. Det føles også tykkere innest i hårfestene. Nå er håret mitt slitt ytterst, men det virke som det er mer nyvekst av hår. (Sendt inn 27.09.13)
Jeg er fornøyd med produktet. Review by Jorunn
Jeg har brukt produktet i 2-3 år. Jeg mistet mye hår og var villig til å prøve det meste for å se om det hjalp på håravfall. Det gjorde det. Jeg tenkte nok først at dette vil ikke hjelpe men etter noen måneds bruk merket jeg forskjell. Jeg er veldig fornøyd med produktet og vil fortsette å bruke det. I forhold til pris synes jeg det er verdt prisen :=) (Sendt inn 27.09.13)
Det virker for noen Review by Normund Johansen
Jeg jobber i Sørreisa Frisør og har flere kunder som bruker Vitamin Booster. Det tar ca fire måneder i snitt før det skjer ting.
Jeg har tro på produktet, fordi det virker innenfra og ut (Sendt inn 27.09.13)
Fikk hårveksten tilbake Review by Aud Kristiansen (63)
Jeg startet med Vitamin Booster i februar eller mars, og allerede rundt 17.mai kunne jeg se at det var begynt å vokse ut hår. (Sendt inn 27.09.13)

Skriv din egen omtale

Du kommenterer: Bioform® Vitamin Booster

Bioform® Vitamin Booster kan med fordel kombineres med

Prevent Hairloss